PS-5105 CH Easystart, motorhus i magnesium. Kedjespännare som sitter på sidan som gör det lättare att justera kedjan. Låg vikt som gör det bekvämt att såga, smidig och proffsig som håller mycket hög standard. Bra kvalité som är högt upp på bäst i test listan så som bl.a Husqvarna och Stihl. Finns olika modeller från hobby till proffs och mycket prisvärda sågar.
 

PS-420SC Easystart, motorhus i magnesium. Kedjespännare som sitter på sidan som gör det lättare att justera kedjan. Låg vikt som gör det bekvämt att såga, smidig och proffsig som håller mycket hög standard. Bra kvalité som är högt upp på bäst i test listan så som bl.a Husqvarna och Stihl. Finns olika modeller från hobby till proffs och mycket prisvärda sågar.

 

PS-35C Easystart, Kedjespännare som sitter på sidan som gör det lättare att justera kedjan. Låg vikt som gör det bekvämt att såga, smidig och proffsig som håller mycket hög standard. Bra kvalité som är högt upp på bäst i test listan så som bl.a Husqvarna och Stihl. Finns olika modeller från hobby till proffs och mycket prisvärda sågar.